Големи гради никогаш не се на одмет, но оваа 47 годишна тетка малку претерала

47 годишната Алегра Кол била израсната во мормонско, строго религиозно семејство во Јута,  Како што изјавува таа нејзиното детство не било воопшто интересно и како што растела чуствувала дека животот и е досаден.

Откако се преселила во Калифорнија решија да го промени својот начин на живот.

Како што и самоте можете да видите, започната со екстремно зголемување на своите гради.

Во продоение можете да погледнете дел од нејзините инстаграм фотографии.

#tb Have a beautiful Saturday everyone. 💋❤️☀️

A post shared by @ allegracoleworld on

👯‍♀️@swedishbella

A post shared by @ allegracoleworld on

Happy Hump Day 🍑☀️

A post shared by @ allegracoleworld on

Comments are closed.