Еве како македонски камионџија се справува со германски полицаец. Целата случка одела на германска ТВ емисија!

Интересна ситуација снимена на видео се појави на фејсбук и видеото стана вистински хит, посебно кај нас македонците.

Македонски шофер на камион се најде во незгодна ситуација во Германија, каде германски полицаец вршеше проверка и контрола на неговото возило.

Германецот си збореше на германски, нашиот шофер на македонски и некако се разбраа. 🙂

Во продолжение можете да го погледнете видеото.

Погледнете како камионџија си го средил камионот за своја душа

Очигледно овој камионџија си ја сака својата работа, па се погрижил уште повеќе да ужива додека работи и патува со својот камион.

Погледнете како само ја средил својата кабина. Сигурни сме дека секојдневно ужива додека патува, а кој не би уживал патувајќи во вакви услови. 🙂

Погледнете во видеотоп подолу како изгледа внатрешноста на овој камион. Сигурни сме дека неговите колеги му љубоморат. 🙂

Доколку сакате слободно споделете го ова со вашите пријатели на социјалните мрежи.

Comments are closed.