Им рекол дека е геј и дека има дечко, погледнете ја реакцијата на неговите родители

Јусуф Квакиќ е босански Youtube-ер, кој живее во Германија, па одлучил на своите родители да им приреди едно мало шоу.

И покрај тоа што е оженет, им рекол на своите родители дека е геј и дека има дечко..

Рекол дека има дечко и дека го сака повеќе од било кој друг. Реакцијата на неговите родители беше неочекувана, неговиот татко луто изелзе од собата, додека неговата мајка останала и почнала да се смее.

И покрај тоа што тој и рекол дека тука нема ништо смешно, таа не престанувала со семеењето.

Целата ситуација можете да ја погледнете во видеото подолу.

Comments are closed.