Ова е урнебесно: Крадец и ја украде торбата, а таа на него му украде нешто многу повредно (Видео)

Ова е најдобрата работа која што можеше да му ја направи на крадец. Интересна и несекојдневна ситуација која морате да ја погледнете.

Веројатно крадецот повеќе изгуби отколку што доби од неговата кражба. Ова ќе му биде голема лекција, но како и да е целата ситуација е снимена, па веројатно ќе одговара и пред државните органи за сторено кривично дело.

Видеото можете да го погледнете подолу.

Comments are closed.