Полицаец сопрел жена која поминала на црвено, но кога видел што се случува во автомобилот ја превземал работата во свои раце! (Видео)

Еден полицаец за време на рутинска контрола на едно возило доживеал навистина чудна случка, но среќа што бил на местото на настанот.

Додек рутински патролирал низ градот забележал како еден автомобил поминува на црвено. Веднаш ја запрел жената за да провери за што се работи, а кога го погледнал совозачкото место, сфатил што навистина се случува.

Синот на жената што поминала на црвено имал напад на астма и таа брзала во болница за да му го спаси животот.

Полицаецот веднаш реагирал и го ставил момчето во својот автомобил и го одвел во болница…

Comments are closed.