Со денови слушале плачење под бетон: Кога го продупчиле, имале што да видат (Видео)

Во културниот центар во Ареса во Бразил се случило вистинско чудо.

Посетители веќе неколку дена слушале звук кој доаѓал од под бетонот. Веќе почнале да се загрижуваат па решиле да пријават кај градските служби за да видат за што се работи.

Група работници почнале со вадење на бетонот и откако направиле дупка, звукот станувал се посилен, а тие имале што да видат.

Работниците извадиле мали мачиња од под бетонот кои имале навистина голема среќа да преживеат. Се надеваме дека на мачињата им е укажана лекарска помош и тие се згрижени од вистински љубители.

Comments are closed.