Со помош на стомакот ги изми садовите (Видео)

Едно малечко момченце сигурно било подучувано од своите родители на добри манири и дека треба да помага дома па решило тоа и да го примени.

Решил да си ги измие своите садови од доручекот, а тоа го направил на пресладок начин.

Бидејќи е сеуште мал и не досега до чешмата, наместо да побара помош и да се поткаче на нешто, тој го одбрал потешкиот начин што за него и не изгледа тежок. Се потпира умешно со своето стомаче на лавабото и си ги мие садовите.

Навистина преслатко, погледнете!

Comments are closed.