Атрактивната Даниела се соблече на замрзнатото велешко езеро!!!

Пред неколку дена тројца велешани само по гаќички за капење позираа покрај замрзнатото велешко езеро.

Тие одговорија на предизвикот од неколкумина штипјани, но очигледно во градот на гемиџиите, освен момците, храбри се и девојките.

Тоа најдобро го покажа и атрактивната велешанка Даниела Коцева, која на температури пониски од минус 10 позираше во долна облека на палубата на бродот „Панини“.

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.