БЕЗ ДА ГО ЗАБЕЛЕЖАТ: Украде златни прачки вредни 1,5 милион долари

Неверојатна кражба се случи во центарот на Њујорк.

Случаен минувач го искористи невниманието на доставувачите во продавницата на накит.

Тој од камионот незабележително зеде неверојатни 39 килограми златни прачки вредни 1,5 милион долари.

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.