БЕЗ ДА ГО ЗАБЕЛЕЖАТ: Украде златни прачки вредни 1,5 милион долари

За среќа, сигурносните служби ја забележаа оваа кражба и по сторителот се трага.

Се надеваме дека полицијата успешно ќе ја заврши својата работа и ќе го пронајде сторителот на кражбата, а златните прачки ќе бидат вратени на сопствениците.

Овој случаен минувач ја искористи невнимателноста на златарите и за кратко време во своите раце имаше богатство вредно 1.5 милиони долари.

Ова сигурно ќе биде добра лекција за златарите во иднина.

https://www.youtube.com/watch?v=yzH0T3K3MT0

1 2

Comments are closed.