БЕЗ ГАЌИЧКИ НА 67 ГОДИНИ: Неда Украден се појави во проѕирен фустан!

Пејачката Неда Украден, како и многу нејзини колеги, и оваа година присуствуваше на снимањето на новогодишната емисија на телевизијата „Гранд“.

Неда дојде со свој автомобил, се подготви за снимање, а потоа на сцената се појави во син комбинизон од тантела.

neda2

Од фотографиите може да се забележи дека деколтето на пејачката е прилично длабоко, а комбинизонот тесен и на прв поглед проѕирен. 

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.