Босански експеримент: Еве што се случува кога на -30 степени Целзиусови ќе истурите врела вода!

Еден маж од Босна и Херцеговина одлучил да ги искористи ниските температури за да направи еден тотално откачен експеримент на температура од -30 степени Целзиусови.

Тој земал сад со врела вода и излегол на ливадата со снег.

Застанал и ја истурил водата околу себе, а она што го добил како краен резултат е просто неверојатно.

Па, додека ниските температури сè уште владеат и во Македонија, имате одлична можност овој експеримент да го испробате и самите!

Погледнете во видеото подолу за што  станува збор!

Извор: www.tocka.com.mk

Comments are closed.