БРИТАНКА ГО СМЕНИЛА ПОЛОТ, ПА ОСТАНАЛА БРЕМЕНА

Британскиот државјанин Хајди Крос, кој го сменил полот од женски во машки, објави дека е бремен/а, пишува Metro.

20-годишниот младич од градот Глостер е во четвртиот месец од својата бременост. Тој ќе стане самохран родител, бидејќи бебето е зачнато од донатор. Соодветниот кандидат Крос го нашол на Facebook.

Британецот решил да смени полот, кога наполнил 17 години. Во текот на три години тој ги земал потребните хормонални препарати и си извадил пасош, каде веќе е прикажана неговата нова полова припадност.

Во исто време Крос го забавил процесот за промената на полот, бидејќи сфатил дека сака да има дете.

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.