Убавина и здравје

КАКО ДА ЗАСПИЕТЕ ПОЛЕСНО: Имате проблем со несоница?

Понекогаш умор, понекогаш период на хиперактивност, а понекогаш и подолг период за кој не знаме што се случува со нас, ама никако не не фаќа сон. Сигурно секој минал минимум една ноќ да се превртува…

Read More

Колку често треба да имате секс според возраста (ТАБЕЛА)

Дали имате премногу секс или премалку? Проблемот е во тоа што имаме се помалку време за да поминете квалитетно време со партнерот, на сето тоа додадете го стресот, но и фактот колку сме различни. Дали…


Два чаја со кои ќе симнете 7 килограми за само 7 дена

На пазарот постојат низа различни препарати за слабеење кои во главно не се природни, не се доволно испитани или не ги даваат саканите резултати. Доколку сакате да ослабите најдобро ќе биде да користите природна „помош“,…


Клетките на ракот се распаѓаат за 48 часа, ги напаѓа оваа популарна билка

Ова растение можеме да го видиме насекаде околу нас. Тоа има многу лековити својства и сè што треба да направите е да го соберете од дворот или околните планини. Чајот од глуварче делува на клетките…