Дали е ова најглупавата порно реклама досега?

Се ближат новогодишните празници, а во светот почнува да владее предновогодишното лудило.

Посебно во западните земји каде традиција е да се купуваат подароци за сите членови на семејството кои убаво се пакуваат, се ставаат под елка и се отвараат на Божиќ.

На следното видео ќе видите реклама каде што околу елката едно семејство си ги дава подароците.

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.