ДЕЈАН ГИ ПРОНАЈДЕ МАЈКА СИ И ТАТКО СИ: Родителите на оставеното момче повторно го отфрлија

Тие немаа никакво оправдување за тоа што ми го сторија. Многу ме разочараа и ме повредија, раскажува момчето.

Тажната приказна на Дејан Кетиќ, оставеното момче од Србија, доби продолжение.

Дејан конечно си ги пронајде родителите што го оставиле, но потоа следувал шок.

Тие не сакале да слушнат за него, ниту да поразговараат.

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.