ЏИНОВСКИ ДОЈКИ НА ПОГРЕШНО МЕСТО: Градите по операцијата и израснале на стомакот!

Една млада девојка од Кина сакала да си ги зголеми градите, направила операција, но по тоа забележала како на стомакот и се појавува чуден израсток.

По извесно време сфатила дека тоа се нејзините гради, ова ја вознемирило и шокирало премногу.

Таа веднаш отишла во болница, а таму констатирале дека во телото и е внесен отровен гел и тоа на погрешен дел па поради тоа се случила оваа ситуација.

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.