ДВАЈЦА УЛИЧАРИ ГЛУМЕА ЖЕСТОКИ МОМЦИ: Кога се појави овој поранешен боксер горко зажалија

Сигурно некогаш во животот сте присуствувале во некоја тепачка која избила поради тоа што некој глумел мангуп, па на крајот си добил по нос, а токму тоа се случи и во ситуацијата прикажана во видеото подолу.

Всушност, двајца уличари со денови ги малтретирале луѓето во нивна близина, но во еден момент несреќно налетаа на поранешен боксер кој им одржа животна лекција.

Навистина, не поддржуваме насилство, но секогаш постои некакво задоволство кога некој ќе си го добие тоа што го заслужил.

Во продолжение, погледнете ја оваа ситуација.

https://www.youtube.com/watch?v=0Tk7i3Zgx3U

Тие навистина си го добија заслуженото, зарем не???
Извор: www.telegraf.mk

Comments are closed.