Еве како изгледала Анастасија Ражнатовиќ, ќерката на Цеца, пред операциите!

Ќерката на Цеца, Анастасија Ражнатовиќ, е многу популарна на социјалните мрежи каде што изгледа фантастично.

Секојдневно споделува фотографии на кои изгледа преубаво, секогаш средена од глава до пети, во тренд со светските ѕвезди и светската мода.

Но, таа е позната на сите нас уште од мало девојче па сите знаеме дека за денешниот изглед да биде како што е таа има направено неколку операции.

И покрај тоа што свесни сме дека сите трпиме промени со тек на времето, но кај неа навистина операциите се очигледни. Погледнете како изгледала пред неколку години, а како изгледа сега:

Резултат со слика за анастасија разнатовиц пре и после операција

Резултат со слика за анастасија разнатовиц пре и после операција

Резултат со слика за анастасија разнатовиц пре и после операција

Comments are closed.