Еве што се случило откако мајката ги оставила своите деца само 3 минути сами во собата

29-годишната Вики Алум од Велија Британија, инаку мајка на две деца ги оставила само на неколку минути сами своите деца во собата, за да заврши некоја работа, па кога се вратила имала и што да види.

На нејзиниот син Вини и ќерката Рокси не им требало многу време да започнат со својата забава, откако останале сами.

Веруваме дека оваа ситуација ќе ве насмее, погледнете ги во продолжение фотографиите од двете деца кои очигледно добро се забавувале.

Comments are closed.