ГО БЛОКИРАА СООБРАЌАЈОТ ВО ЊУЈОРК: Оваа фотографија скапо ги чинеше

Две момчиња застанаа среде улица со автомобилот и почнаа да позираат.

Тие имаа желба да се фотографиираат со нивниот бесен автомобил, но за да го направат тоа го закочија целиот сообраќај во Њујорк.

Нивната ноншалантност предизвика константни сирени, нервоза помеѓу останатите учесници во сообраќајот кои брзаа, еден од нив сериозно го истури револтот врз нив.

Погледнете колку скапо ги чинеше оваа фотографија.

Тоа што им се случи сигурно им го дотера умот и ќе почнат да размислуваат за нивните постапки за во иднина.

Извор: www.telegraf.mk

Comments are closed.