И во п0рно филмовите се прават грешки. Погледнете

Сите знаеме дека при снимањето на сцени се прават грешки, па така Br@zzers решија да ги почастат своите фанови, правејќи компилација од грешки при снимање на нивните филмови.

Сигурни сме дека ќе сакате да знаете како изгледа додека се снимаат филмови за возрасни.

Се гледа дева воопшто не е лесно. 🙂 Во продолжение погледнете го видеото.

Ќе гледате и нема да верувате: Оваа жена успеа да влезе во шише

Жена која работи во циркуз 10 години го тренира своето тело да застане во неверојатни положби.

Овојпат девојката, која сега има 22 години, успеа да влезе во големо шише, на запрепастување на присутните посетители на циркузот.

Сите кои го посетуваат циркусот остануваат вчудоневидени откако ќе ја изгледаат нејзината точка.

Циркузантката уште на 11 години тргна по стапките на своја тетка која работела во циркуз.

Во секој град во кој настапува, салите се преполни со публика.

Погледнете како таа го изведе тоа:

Comments are closed.