ИМ НОСИ СРЕЌА И ПАРИ: Најбогатите бизнисмени секогаш го носат ова со себе !

Велат дека е суеверен секој кој е успешен.

Ова не се однесува само на спортистите кои веруваат дека некои детали или предмети им носат среќа и од нив не се откажуваат. Исто е и со успешните бизнисмени.

Ќе се изненадете што се бизнисмените носат со себе за време на нивните патувања, состаноци, преговори или кога поминуваат обичен ден во канцеларија.

Од Ричард Бренсон па се до помалку познатите бизнисмени, сите имаат амајлии или предмети кои секогаш ги носат со себе.

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.