ЈАПОНЦИТЕ ВО ШОК: Повторно се појави дупката што ја закрпија за два дена!

Јапонците пред неколку недели го импресионираа светот со својата ефикасност, откако успеаја за само неколку дена да ја пополнат дупката широка 30 и длабока 15 метри што се појави среде улица.

Сепак, градоначалникот на југозападниот град мораше да им се извини на жителите бидејќи дупката повторно почнала да тоне, по што улицата била одново затворена за сообраќај.

Тие повторно го имаат истиот проблем!

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.