Кили отворено за својата животна драма во „Еден на еден“ специјал

Во недела со почеток од 18:50 часот на „Канал 5“ телевизија ве очекува навистина интересно издание на „Еден на Еден“, во кое гостува легендарниот Кирил Поп Христов – Кили.

Жаре и Кили говореа за многу работи. Како за неговата несреќна судбина кога беше уапсен пред неколку години, така и за неговото „бегство“ во далечниот Еквадор.

Кили раскажуваше каков е животот таму, за лекувањето на страшната болест и за тоа кој му помогнал, од кого се разочарал и уште многу, други интересни приказини кои веруваме дека ќе го задржат вашето внимание.

Во продолжение погледнете ја најавата за емисијата.

Comments are closed.