Колку нозе има оваа девојка?

Оваа случајна фотографија стана вистински хит на интернет откако луѓето забележаа дека симпатичната девојка на фотографијата има три нозе!

Но дали е тоа навистина така??

Оваа фотографија почна да се шири низ светот со брзина на светлината.

Откако убаво ќе се загледате, ќе забележите дека тоа од лево што личи на нога всушност е вазна која девојката ја држи покрај себе:

Интересна случајна оптичка илузија! 🙂

Извор: www.zase.mk

Comments are closed.