МЕСТО МАНГУП, СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЖРТВА: Доби жесток ќотек во тепачка која самиот ја предизвика

Снимката што ќе ја видите подолу потекнува од Холандија.

На неа едно младо момче, кое беше предводник на насилна група, стана жртва на момчето што најпрво го нападна.

Всушност, шест млади луѓе се шетаа по улица кога во еден момент нивниот лидер, човек во зелена јакна, го стаса момчето кое одеше пред нив, нешто му рече, го турна, а потоа го клоцна во стомакот.

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.