Мислеше дека прават селфи, а потоа следеше нешто невер0јатно (видео)

Оваа девојка мислеше дека прават селфи заедно со нејзиниот дечко, но за кратко време таа доби изненадувае кое ќе го памети цел живот.

Нејзиниот дечко клекна пред неа, гозема мобилниот телефон во раце и наизглед сакаше да направи заедничка фотографија.

Меѓутоа, работите во тој момент потполно се промениле, а тој направи нешто што предизвика солзи радосници кај неа, ја запроси, а девојката во невероување, возбудена и среќна се согласи и рече да. 🙂

Погледнете го видеото подолу, па доколку сакате слободно споделете го со вашите пријатели.

Comments are closed.