На -20 во Кичево: Шише вода замрзна за неколку секунди во супермаркет

Кичевците не биле спречени од ниските температури, па решиле малку да се забавувааат

Екстремно ниските температури кои ја погодија нашата држава, не го заобиколија ни Кичево. Во овој град во западна Македонија температурата падна и до екстремни минус 20 степени.

Сепак, Кичевците не биле спречени од ниските температури, па решиле малку да се забавувааат и да направат едно интересно видео во супермаркет.

На видеото се гледа како шише со вода замрзнува за само неколку секунди.

Интересниот настан бил снимен вчера, а вие можете да гопогледнете во продолжение подолу!

Извор: www.tocka.com.mk

Comments are closed.