Народни верувања: Едноставен трик со помош на кој ќе дознаете кога ќе се омажите!

Некои веруваат во народните верувања на нашите предци и ги почитуваат за многу работи, некои пак не.

Како и да е, ова верување што ќе го прочитате подолу е интересно и ваше е да одлучите дали ќе го направите или не.

Постои едно народно верување, кое сигурно сте го чуле од вашата баба, со чија помош можете да откриете на колку години ќе стапите во брак.

За овој мал „експеримент“ потребна ви е чаша вода и бурма која е закачена на конец.

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.