НЕМА ДА МОЖЕТЕ ДА ГО ИЗГОВОРИТЕ: Ќе се изненадите од неговото име!

Старнските имиња понекогаш знаат да бидат чудни и тешки за да ги изговориме, премногу комплицирани.

Но на ова момче од Кенија сигурно му паѓа мрак кога ќе го прашаат како се вика.

Ќе се изнасмеете кога ќе го чуете неговото име, а не ви препорачуваме да пробате да го изговорите, јазикот ќе ви се заплетка.

Погледнете го интервјуто со Uvuvevevue Onetenejeve Ugvemubvuem Osas:

Извор: www.telegraf.mk

Comments are closed.