ОТКРИЕНИ СЕ НАЈГЛУПАВИТЕ ХУЛИГАНИ: Цел Балкан им се смее!!!

Кога ја видоа камерата, се обидоа да ги покријат своите лица, иако за цело време беа снимани. Се обидоа со остатоците од домофонот да ја искршат камерата, но не успеаја во тоа
 Цел на потсмев на цел Балкан станаа двајца хулигани од Нови Сад кои демолираа домофон од една станбена зграда во градот.
Тие дојдоа до влезот од зградата и почнаа со сета сила да ја тегнат таблата со копчиња. После неколку обиди, им успеа да ја откорнат и заминаа.

Но се чини како тоа да не им беше доволно, па се вратија да ја довршат работата.

Едниот од нив ја зграпчи таблата и ја потегна со сета сила, така што ја откорна од ѕидот и парчиња од неа се разлетаа наоколу. Откако го направија тоа, заминаа од местото на злосторството.

novi_sad_-_01.jpg

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.