ОВА ТРЕБА ДА СИ ГО КАЖУВАТЕ СЕКОЕ УТРО: Совет од 98-годишна инструкторка по јога

Најстарата инструкторка по јога во светот е поранешна балерина која се појавила во култни филмови како: „Show Boat“ (1951) и „The Last Time I saw Paris“ (1954), каде што главната улога ја толкува Елизабет Тејлор.

Тао Порчон – Линч има 98 години и е најстарата инструкторка по јога во светот.

Таа веќе 75 години секое утро станува во пет часот и веднаш почнува да ги подучува луѓето како да живеат здрав живот.

– Сè е моќно, ништо не е невозможно – ова е нејзината мантра, открива оваа чудо до жена.

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.