Пијан Русин се пофали и покажа каква девојка си фатил во Тајланд

Видео кое за многу брзо време стана вирално и вистински хит низ интернет. Овој дечко гордо се пофали на интернет со својата нова девојка што ја фати во Тајланд.

Веројатно тој не забележа ништо необично кај неа, а само се прашуваме каквка ли била неговата реакција утре дента кога се има разбудено покрај неа. 🙂

Сепак, доволни се коментари од наша страна, погледнете го и самите видеото подолу.

Се препоти: Го тестираше момчето дали ќе ја изневери со ваква „бомба“ (ВИДЕО)

Додека флертот се случуваше таа гледаше на камера, како тој реагира и што ѝ возвраќа на запалената девојка, се препоти додека не слушна како тој јасно и гласно ја одбива другата жена.

Една девојка сакаше да го провери момчето дали ја изневерува.

Со помош на пријател,испратија згодна русокоса со секси и заводлив глас да му го одвлече вниманието. Изнедувачки тој едвај ја забележа.

Русокосата го провоцираше со слаткоречиви зборови, но тој веднаш почна да и зборува за неговата девојка.

Заљубеното момче ја направи својата девојка пресреќна со неговите реакции.

Додека сево ова се случуваше таа гледаше на камера, како тој реагира и што ѝ возвраќа на запалената девојка, се препоти додека не слушна како тој јасно и гласно ја одбива другата жена.

И не само тоа, тој почна да ја фали својата девојка, така што секој би посакал вакво момче.

Погледнете:

Comments are closed.