ПИЈАНА РАБОТА: Се разбудив со пенис на рамото, ова не можам да си го простам

Една девојка од Велика Британија по бурната пијана ноќ направила глупост која никогаш нема да си ја прости.

Таа кога се разбудила утрото, на своето рамо видела тетоважа и тоа не каква било, туку машки полов орган.

Кога Холи Астон имала 17 години, на журка со пријателите од средното училиште се опијанила и ја направила оваа грешка за која не се сеќава.

Утредента другарките ѝ раскажале дека таа се согласила да ја тетовираат.

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.