ПРИКАЗНАТА ЗА ДЕЈАН ПРОДОЛЖУВА: Татко му го избркал од дома

Откако убаво ја расплака цела Србија, па и пошироко, појавувајќи се на шоуто „Јас имам талент“, приказната за младото момче Дејан Кетиќ продолжува.

Имено, за оние што не се во тек, ова момче со самоувереност и којзнае како смогната храброст израпува авторска песна пред жирито, кое видно се вознемири. Неговиот живот е полн со тага, тој растел без своите родители, па револтот кон нив сакаше да го истури јавно преку песна.

Еве што точно се случи пред некој ден на сцената:

Потоа следуваше негова изјава дека по овој настап успеал да ги најде своите родители. Тој кажа дека бил во нивниот дом и им се развикал, ја истурил врз нив сета своја мака и си заминал.

А, како што пренесуваа српските медиуми, мајка му и татко му воопшто не се заинтересирале за тоа како Дејан го поминува секој ден, што јаде, каде преноќува и така натаму.

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.