Разбудија огромен ѕвер: Копаа со булдожер и наидоа на неверојатно изненадување!

Едно видео кое се појави пред некој ден на интернет предизвика бурни реакции.

Станува збор за група работници од Турција кои копаат дупка со булдожер, но по долгата напорна работа нешто ќе ги изненади.

Сите организации за заштита на животните ја осудија оваа компанија која единствено се грижеше да ја сработи својата работа.

„Шепата“ на огромниот булдожер ќе застане кога ќе наиде на нешто меко, станува збор за голема мечка која се сокрила токму на тоа место за да ја преспие зимата, но работниците ја разбудија. Животното се противеше на нивната работа, но тие продолжија да копаат.

Погледнете како се бори за својата територија на видеото.

Comments are closed.