РЕТКИ КУЧИЊА: Ги има само три во светот, секое чини цело богатство!

Центарот „Соам Биотек“ во Јужна Кореја е прв центар во светот специјализиран за клонирање животни.

Светското внимание го доби откако клонира мртво куче од Велика Британија, за што неговите сопственици платија 100.000 долари, колку што е цената на клонирањето.

Еве како течеше постапката:

https://www.youtube.com/watch?v=ygeAmW-jQqc

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.