САНКАЊЕ НА РУСКИ НАЧИН: Луди Руси „летаат“ како да се на ракетен погон

Од Русија секога ни пристигнуваат луди и откачени видеа што не можете да ги видете на други места низ светот.

Русите се познати по своето екстремно однесување, а особено кога станува збор за нешто што е поврзано со зимата и снегот, тука им нема рамен.

Дали некогаш сте се запрашале како Русите се санкаат?

Сигурно претпоставувате дека тоа не го прават како што го правиме ние на овие простори и тука сте во право.

Погледнете го видеото во продолжение и сè ќе ви стане јасно.

Извор: www.telegraf.mk

Comments are closed.