САУДИЕЦ ПРВПАТ ВО ЖИВОТОТ ВИДЕ СНЕГ: Го зафати жестока еуфорија, па направи голема грешка!

Сите знаеме дека снегот е многу, многу, ретка појава во пустините и дека поголемиот дел од локалното население првпат во својот живот се соочуваат со ваков вид врнежи.

Еден човек од Саудиска Арабија, корисник на платформата Јутјуб, со мобилен телефон го снимал својот весел пријател, кој сакаше малку да си поигра со снегот, но не знаеше како…

Да не ви го расипуваме задоволството, не откриваме ништо повеќе.

Погледнете во продолжение…

Извор: www.telegraf.mk

Comments are closed.