Се прошета гола низ центар, но никој не се сврте по неа!

Манекенката Леа Јанг се прошетала потполно гола низ центарот на Њујорк, но никој тоа не го забележал.

Благодарејќи на техниката на сликање на тело „боди арт“ никој не забележал дека таа не носи пантолони.

Горе имала облечено џемпер, но доле „носела“ имагинирани панталони, всушност не носела ништо.

Иако била речиси гола, никој се завртел по неа.

Сепак, браво за нејзината храброст да го направи ова низ улиците во Њу Јорк!

Извор: www.markukule.mk

Comments are closed.