СЕКС НА ЗАДНО СЕДИШТЕ: Професорка по англиски јазик имала сексуални односи со ученици во нејзиниот автомобил!

Келси Гутјерез (25) од Тексас, е професорка по англиски јазик, која е осудена за заведување на двајца нејзини ученици со кои имала секс во нејзиниот автомобил, а потоа и ги оценувала дали биле добри во сексот.

Според првичните информации што ги пренесуваат странските медиуми, се вели дека Келси неколкупати се гледала со едното момче, имале секс во нејзиниот автомобил, тие се среќавале како двојка, а секс имале и во домот на момчето.

Дека тие биле во врска се докажува и од пораките што се пронајдени во нивните мобилни телефони.

Судот дознал дека професорката во 2015 година имала уште една врска со друг ученик. Таа во училиштето се вработила во 2014 година.

Извор: www.telegraf.mk

Comments are closed.