СТИСНА НА ГАС И ИЗЛЕТА: Девојка се заби во ограда на картинг-патеката во Скопје

За жените важи дека се полоши, но повнимателни возачи од мажите.

И кога некој лошо вози на патот прва мисла која ни доаѓа на сите е дека ова мора да е жена.

Има безброј видеа на кои се гледаат “вештините”  на жените при возењето, паркирањето или претекнувањето.

Она што ќе го погледнете во следното видео ќе ве изненади!

ВЕСТА ПРОДОЛЖУВА НА СЛЕДНАТА СТРАНА!

1 2

Comments are closed.