Видео: Сакала да провери колку и е верно момчето, но подобро да не го направила тоа

„To Catch a Cheater”, или во превод „Фатете го прељубникот“ е „Јутјуб“ канал на кој се објавуваат епизоди од верни и неверни парови, т.е. едниот ја тестира верноста на другиот .

Оваа девојка сакала да го провери своето момче Чарли дали и е верен, па го наместила да ја запознае атрактивната Хелен.

Дефинитивно вакво нешто таа не очекувала, а останала шокирана откако Хелен го прашала Чарли дали има девојка, при што тој рекол дека нема и си размениле броеви.

Таа одлучила да го повика и да му соопшти дека целата ситуација била местенка,  а тој со некои лоши оправдувања сакал да се извлече но не му успеало.

Comments are closed.