Згодната Босанка во битка за најубава жена на светот

Босанката Андреа Бачиќ има 21 година живее во Мостар и студира односи со јавност.

Таа дефинитивно е една од најубавите Босанки, а зема учество и во изборот за најубава девојка во Босна и Херцеговина.

Девојката што ќе победи на ова натпреварување ќе ја претставува својата држава за избор на Мис на свеетот, кој ќе се одржи на Филипините.

Јавноста веќе коментира дека Андра ќе биде девојката која ќе победи во Босна, а и дека има шанси за победа и на натпреварувањето во  Филипини.

Поради нејзината природна убавина, скоро сите и предвидуваат успешна кариера.

Comments are closed.